Logo
Новини туризму Маврикій

10 найкращих пляжів на Маврикії для ідеального відпочинку

27 Січня 2022

Плануєте відпустку на Маврикії та шукаєте найкращі пляжі? Ознайомтесь з нашою добіркою найкращих пляжів Маврикію, які просто вражають. Кожен з них пропонує щось унікальне, тому обирайте улюблений та бронюйте відпочинок в одному з найкрасивіших місць на планеті.

Пляж Тамарін: пляж з темним піском
Пляж Ла-Кювет: спокійний відпочинок
Пляж Флік-ан-Флак: прекрасна лагуна
Пляж Мон-Шуазі: чудовий берег
Пляж Пост Лафаєт: прекрасна берегова лінія

Пляж Гранд-Бей: чудові блакитні води
Пляж Блу-Бей: сяючі піщані береги
Пляж Гріс-Гріс: неймовірна краса
Пляж Рив’єр-де-Галет: вражаюча пляжна лінія
Пляж Сент-Фелікс: лазурні води

Пляж Тамарін

Пляж Тамарін знаходиться на західному узбережжі Маврикію, в красивому селищі Тамарін, оточеному пагорбами. Кажуть, що це найпопулярніший пляж серед місцевих жителів та туристів, через його красу та унікальний темний пісок. Колись відомий як затока Сантоша, пляж Тамарін в наш час також називається «Пляжем серферів». Він пропонує ідеальні умови для серфінгу та морського купання. Є два дивовижні місця для серфінгу, Dal і Black Stone, які миттєво привертають увагу захоплених серфінгістів.

Крім того, є шанси зустріти дельфінів біля цього дивовижно красивого пляжу з блискучою бірюзовою водою. Заходи сонця тут приголомшливі!

Особливості: серфінг, без сумніву. Красива, недоторкана природа.

Пляж Ла-Кювет

Пляж Ла-Кювет, розташований недалеко від міста Гранд-Бей на північному заході Маврикію, є невеликим пляжем у порівнянні з іншими пляжами країни, але, тим не менш, надзвичайно красивим. Це рай для тих, хто любить спокій та тишу. Блакитні, кришталево чисті води в поєднанні з сліпучим піском, валунами та привабливими скелями створюють ідеальне місце для любителів природи, які шукають усамітнення. Отже, це один з тихих пляжів на Маврикії, який варто відвідати!

Особливості: спокій. Він також відомий своїми ідеальними умовами для занять вітрильним спортом та яхтингом.

Пляж Флік-ан-Флак

Цей дивовижно красивий пляж, розташований у західній частині Маврикію, в районі Рив’єр-Нуар, є одним із найдовших і найпопулярніших пляжів Маврикію. Неподалік від іншого відомого пляжу Тамарін, на пляжі Флік-ан-Флак є чудова лагуна з красивими кораловими рифами. Звідси відкривається вражаючий вид, особливо під час заходу сонця. Флік-ан-Флак є одним з найкращих пляжів Маврикію для плавання, снорклінгу або просто для відпочинку на тихому березі.

Особливості: неймовірний снорклінг. Захоплюючий кораловий риф – палітра різноманітних кольорів. Розкішні курорти навколо.

Пляж Мон-Шуазі

Пляж Мон-Шуазі, розташований на півночі країни, є одним з найкрасивіших пляжів Маврикію, крім того, ще й найдовшим. Через близьке розташування до аеропорту пляж популярний серед туристів. Найдовший пляж Маврикію приваблює блискучою блакитною водою, неймовірними коралами та жвавим морським світом. Чудовий берег ідеально підходить для того, щоб посидіти і відпочити, спостерігаючи за чарівною природою. Затока усіяна красивими деревами казуаріни, які додають пляжу затишку та спокою.

Особливості: водні види спорту, як-от віндсерфінг, катання на лижах, дайвінг, риболовля, катання на швидкісних човнах. Насолоджуйтесь грою у волейбол чи футбол на цьому широкому привабливому пляжі.

Пляж Пост Лафаєт

Пляж Пост Лафаєт розташований у селищі Рош-Нуар на східному узбережжі острова. Краса його тихих маленьких бухт, чудова берегова лінія та красива кілометрова лагуна доповнюються блискучими блакитними водами та пишною зеленню. Краса пляжу захоплює дух, а заспокійливі звуки могутніх хвиль створюють ідеальну атмосферу далеко від міської метушні. Крім того, ресторани та розкішні готелі поблизу зроблять ваш відпочинок комфортним і веселим.

Особливості: вражаюча краса. Не забудьте здійснити тиху прогулянку по пляжу, зробити фото та насолодитися веселими водними видами спорту, як-от каякинг. Пляж пропонує широкі можливості для дайвінгу, серфінгу, снорклінгу, плавання та ігор.

Громадський пляж Гранд-Бей

Громадський пляж Гранд-Бей розташований в районі Рив’єр-дю-Рампар, прямо вздовж жвавого прибережного селища Гранд-Бей. Завдяки його красі він є одним з найкращих пляжів Маврикію. Цей фантастичний пляж, який є чудовим туристичним місцем із широкими можливостями для катання на човнах і катамаранах, доступний з будь-якої точки Гранд-Бей. Його чудові блакитні води, широка лагуна, білосніжний пісок, а також прилеглі закусочні та ресторани збирають навколо багато туристів і місцевих жителів.

Особливості: яхтинг і вітрильний спорт. Широкі можливості для риболовлі.

Пляж Блу-Бей

Просто чистий і недоторканий! Розташований в районі Гранд-Порт у східній частині Маврикію, пляж Блу-Бей є дивовижним місцем для купання в морі. Пляж, оточений деревами, має глибокі блакитні води, блискучі піщані береги та приваблює активних людей. Для шукачів розваг і пригод існує безліч занять, як-от плавання, дайвінг, снорклінг, веслування та риболовля. Чудова бірюзова вода в супроводі пишної зелені навколо створюють вражаючий вид!

Особливості: водні розваги та спорт – точніше, яхтинг та віндсерфінг. Також відомий як ідеальне місце для медового місяця та сімейних поїздок, пляж Блу-Бей пропонує багато розваг, таких як катання на бананах, водних скутерах, парасейлінг тощо.

Пляж Гріс-Гріс

Пляж Гріс-Гріс пропонує насолодитись чудовою красою його блакитних вод, що розкинулися повсюди. Розташований поблизу селища Суйяк у південній частині Маврикію, пляж відомий своїми величними скелями та дивовижною зеленню. Проста прогулянка берегом наповнює вас безмежним спокоєм, радістю та позитивною енергією.

Особливості: скельні утворення навколо пляжу. Крім того, гіпнотизуючий звук потужних хвиль, що розбиваються об міцні скелі. Кліф-дайвінг (стрибки у воду з природних вишок – скель).

Пляж Рив’єр-де-Галет

Пляж Рив’єр-де-Галет розташований між селищем Суйяк і Бель-Омбр. Цей пляж є одним з найдивовижніших і найкрасивіших пляжів Маврикію. Наявність незліченної гальки та блискучих валунів уздовж цього прекрасного пляжу – справжнє мистецтво. Його бірюзова вода вражає разом з величезною лагуною та темним піском. Краса цього пляжу неповторна – це ідеальне місце, щоб заспокоїти душу та зарядити енергією розум.

Особливості: краса – валуни та галька на пляжі, особливо на заході сонця, вражають. Катання на човнах і дайвінг тут є особливим задоволенням. Улюблене місце фотографів та закоханих пар.

Пляж Сент-Фелікс

Пляж Сент-Фелікс також відомий як «Пляж Шемін Греньє». Він розділений на дві частини, причому його східна частина більш відома туристам, ніж західна. Один з найкращих пляжів на Маврикії пропонує своїм відвідувачам блакитні води та красиві лагуни, наповнені чудовими кораловими рифами. Дерев’яний пірс, розташований прямо на пляжі, створює чарівну атмосферу, ідеальну для пляжного весілля.

Особливості: неймовірної краси пляж, чудове місце для проведення весілля, багато різноманітних пляжных кафе.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі