Logo
Новини туризму Мексика США

Найочікуваніші відкриття готелів 2022 року!

15 Лютого 2022

Регулярно по всьому світу відкриваються нові готелі та пропонують своїм гостям незабутній відпочинок у неймовірно красивих місцях. Нижче наведено список найочікуваніших відкриттів 2022 року. Ознайомтеся з новенькими готелями, щоб запланувати наступну подорож до одного з них!

Four Seasons Resort and Residences Napa Valley

California, USA

Більше п’яти років пішло на втілення цього проекту – унікального комплексу резиденцій та готелю прямо посеред виноробного господарства Elusa в Калістозі, на півночі долини Напа. У готелі лише 85 номерів та одна вілла. Більшість приватних вілл, їх всього 20, також здаються.
Вже відкрито!

Aman New York

NY, USA

Це перший міський готель Aman, але він обіцяє бути нітрохи не менш сприятливим для правильного відпочинку, що й інші представники бренду. Каміни (справжні) у всіх номерах, тераса на 10-му поверсі, джаз-клуб і неймовірний спа-центр на трьох поверхах з 20-метровим басейном. І все це у серці Манхеттена в історичній будівлі Crown Building.
Відкриття планується найближчим часом.

Casa Chable

Sian Ka’an Reserve, South of Tulum, Mexico

Унікальний готель з родини Chable: всього 5 номерів і 5 вілл на чудовому пляжі прямо в центрі біосферного заповідника Сіан-Каан. До ресторанів та вечірок Тулума – близько 30 кілометрів. Це найдальша точка Рів’єри-Майя, і так далеко ще жоден готель superior deluxe не забирався.
Відкриття заплановано на весну.

The St. Regis Chicago

Illinois, USA

Єдині на Середньому Заході готель та резиденції St.Regis розмістяться в одній з найвищих у Чикаго будівель – змієподібній 101-поверховій вежі із синьо-зеленого скла у діловому центрі міста. Готель буде складатися з 191 номера, включаючи 33 suites. Ресторани, панорамний бар, спа-центр з басейном також будуть.
Відкриття цього року.

Montage Big Sky, Montana

Montana, SA

Розташований всього за 45 хвилин їзди від Єллоустоуна, цей цілорічний курорт обіцяє стати улюбленим ігровим майданчиком для любителів активного відпочинку: 2,5 тисячі гектарів гірськолижних схилів другої за величиною зони катання в США, 3 річки для риболовлі та водних розваг, поле для гольфу, велосипедні маршрути та багато іншого. У готелі 139 номерів, suites та резиденцій, ресторани та величезний спа-центр.
Вже відкрито!

Four Seasons Tamarindo

Pacific coast, Mexico

Розташований також у заповіднику на приватному півострові на найтаємнішому узбережжі Мексики на південь від Пуерто-Вальярта готель буде мати всього 157 номерів та кілька десятків приватних резиденцій. Незвичайні види, кілька пляжів та повна приватність.
Відкриття найближчим часом.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі