Logo
Новини туризму Екскурсійні тури

Шикарна 6-денна подорож потягом Belmond

26 Квітня 2024

$14 898

21.10.2024 – 26.10.2024

У вартість входить:

  • Наземні трансфери в Куско на залізничні вокзали та екскурсія містом.
  • Подорож із Куско до Мачу-Пікчу на легендарному Hiram Bingham.
  • 2 ночі подорожі на автентичному Andean Explorer із Куско до Арекіпи.
  • 3 ночі проживання в Palacio Nazarenas.
  • Гала-вечеря в каплиці Антоніо Абада 18 століття з майстром винного льоху.
  • Обід у ресторані Mauka від відомого перуанського шеф-кухаря Пла Леон — найкращої жінки-шеф-кухаря в Латинській Америці.

*Ціна вказана за 1 людину за двомісного розміщення.


Belmond та Veuve Clicquot раді запросити вас здійснити ідеальну перуанську подорож: із міста Куско, через Священну долину до Мачу-Пікчу й через Анди до Арекіпи, насолоджуючись шампанським Veuve Clicquot протягом усієї поїздки. Ви відкриєте для себе перлини цієї дивовижної країни та смачну вишукану кухню.

Потяги Belmond — п’ятизіркові потяги для мандрівників Південною Америкою. Вони дають змогу познайомитися з перуанськими Андами в оточенні тотального комфорту та розслабленості.

Ексклюзивні автентичні тури та спеціальні заходи від Veuve Clicquot — це найстильніший спосіб подорожувати серцем Перу.

День 1. Прибуття до Куско

Ваша пригода розпочнеться в Куско, стародавній столиці імперії інків, де ви зареєструєтесь в готелі Belmond Palacio Nazarenas і матимете вільний день для акліматизації.

День 2. Гала-вечеря

Вранці ви вирушите на екскурсію містом, щоб познайомитися з його неймовірною спадщиною та монументальними руїнами інків. 

Обід відбудеться в Mauka — ресторані перуанського шеф-кухаря Пії Леон у Palacio Nazarenas. Він був названий найкращою жінкою-шеф-кухарем світу в 2021 році, меню якої демонструє величезне розмаїття перуанських продуктів. 

З настанням вечора ви зустрінетесь у старовинному дворику готелю Belmond Monasterio на коктейлі перед заходом сонця. 

Після цього ви насолодитесь розкішною вечерею в позолоченій бароковій каплиці готелю, приготованою престижним перуанським шеф-кухарем, де майстер винного льоху познайомить вас із «мистецтвом старіння». Перш ніж повернутися в Palacio Nazarenas на ніч, у вас буде час розслабитися на афтепаті в барі з живою музикою.

День 3. Екскурсія Мачу-Пікчу

Сьогодні ви відвідаєте Мачу-Пікчу, таємниче «Загублене місто» інків і одне з чудес світу. Після сніданку вас супроводять на залізничний вокзал Poroy, де ви сядете на розкішний потяг Belmond Hiram Bingham. Під час подорожі Священною долиною вам подадуть сніданок і ви милуватиметеся високими схилами та мальовничими селами.

Після прибуття на станцію Aguas Calientes, ви сядете на автобус до Мачу-Пікчу для приватної екскурсії цитаделлю інків і навколишніми комплексами. Після цього насолодитесь шампанським у готелі Belmond Sanctuary Lodge в оточенні орхідей і колібрі.
Після повернення на борт автобуса ви знову приєднаєтеся до Hiram Bingham, щоб здійснити захопливу подорож назад до Куско. Після заходу сонця в супроводі шампанського на вас чекає вечеря з андських делікатесів і жива місцева музика. Повернувшись до Куско, ви переночуєте в Palacio Nazarenas.

День 4. Шлях із Куско до Пуно

Після сніданку вас відвезуть на залізничну станцію Wanchaq, щоб посадити на потяг Belmond Andean Explorer для неймовірної дводенної подорожі найвищими рівнинами перуанських Анд. Ви влаштуєтесь у розкішному салоні, де вишиті вручну тканини та м’які фактури в стилі аплака, а потяг почне свій шлях до Пуно.

Після смачного перуанського обіду насолодитеся дегустацією вин із погреба з майстром. Некваплива друга половина дня вабитиме заспокійливими процедурами в ексклюзивному вагоні СПА, іграми в барі та післяобіднім чаєм. 

Здійсните зупинку в Ла Райя, що позначає кордон між регіонами Куско та Пуно. Зверніть увагу на тихий ландшафт Пуно з пір’ястим лугом ічу, а також альпаками, ламами та вікунами, що пасуться на схилах.

Попиваючи шампанське ви спостерігатимете, як сонце сідає за засніжені вершини. Повернувшись на борт, сядете за неперевершену вечерю із садової гастрономії, яку приготує відомий перуанський шеф-кухар. Місцева музика й танці в барі стильно завершать вечір. 

Потяг продовжить рух до озера Тітікака, де зупиниться, щоб ви змогли насолодитися спокійною ніччю на борту.

День 5. Озеро Тітікака

Зранку вас зустріне захопливий схід сонця над озером Тітікака, а потім ви зможете насолодитися сніданком із шампанським.

Сьогодні ви вирушите в тур, щоб дослідити еклектичну красу та багате біорізноманіття найбільшого озера Південної Америки.

На вас чекає традиційна прогулянка на човні до Плавучих островів Уроса — надзвичайних штучних островів, створених із ретельно сплетеного очерету. Продовжите подорож на прекрасний острів Такіле, щоб насолодитися традиційним перуанським обідом, а потім повернетеся до потяга, щоб розважитися в другій половині дня. 

Пограйте в ігри, щоб виграти приз — спа-процедуру, або візьміть участь у дегустації рожевого шампанського та розслабтеся у своїй каюті. Увечері аперитиви подаватимуться в оглядовому вагоні, де ви зможете насолодитися чарівними краєвидами перед смачною андською вечерею.

Згодом ви зможете повеселитися на вечірці з діджеєм, перш ніж піти спати до своєї каюти.

День 6. «Біле місто»

Дорогою до Арекіпи на вас чекатиме завершальний обід. 

Ви прибудете до «Білого міста», названого так за свою архітектуру, побудовану з яскравого вулканічного каменю. З яскравими спогадами та насолодою від подорожі вас супроводять до аеропорту Арекіпи.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі