Logo
Новини туризму Готелі Італія

ТОП-10 нових розкішних готелів Риму

16 Квітня 2024

Готельний ринок італійської столиці ніколи не був кращим, ніж зараз. Рим перебуває в розпалі готельного буму високого класу. Якщо найближчим часом ви планували відвідати це місто, ця стаття точно для вас. Ми склали список найцікавіших варіантів нових розкішних місць для проживання.

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel

Ця неокласична пам’ятка архітектури на площі Республіки з’явилася після реконструкції минулої весни. 232 номери та люкси зберегли свій класичний стиль, але громадські простори — лобі та спа-центр — тепер мають свіжий і сучасний вигляд. Ви можете забронювати фірмовий ритуал Діоклетіана (готель розташований на руїнах римської лазні 4 століття), щоб отримати м’якість шкіри. Або розслабтеся на дивані-честерфілді в барі Seen на даху, де подають коктейлі та суші на клубному майданчику просто неба.

Bulgari Hotel Roma

«Найгучніший» новий готель міста став своєрідним поверненням на батьківщину ювелірного бренду, заснованого в Римі в 1884 році. Готель займає раціоналістичну будівлю 1930-х років на площі Августа Імператора та складається зі 114 номерів і люксів, п’яти ресторанів від відомого шеф-кухаря Ніко Роміто, критого басейну з мозаїкою, натхненного лазнями Каракалли, та кондитерської, де шоколад і тістечка виставлені в скляних вітринах, наче коштовності. Подейкують, що столики в ресторані Il Ristorante заброньовані на пів року вперед.

The Hoxton Rome

Цей грайливий готель, що має 192 номери різних категорій від «коробки з-під взуття» до величезних, відкрився у вишуканому районі Паріолі у 2021 році. Це перший італійський форпост британського бренду Hoxton, відомого своїми шикарними інтер’єрами та зручностями для віддаленої роботи, що приваблює міленіалів. У ресторані Elio шеф-кухар Сара Чіколіні розробила меню, натхненне ідеальною італійською відпусткою.

InterContinental Rome Ambasciatori Palace

Ідея цього готелю на 160 номерів, який відкрився в травні 2023, полягала в тому, щоб повернути відблиск гламуру на знамениту, але потьмянілу Віа Венето — вулицю, відому в 1960-х роках як епіцентр римського нічного життя. Для початку нью-йоркська команда LDV Hospitality відкрила аванпост свого манхеттенського ресторану Scarpetta NYC, а також Charlie’s Rooftop, який імітує джазові клуби Гарлема 1920-х років. Це один з небагатьох у місті закритих майданчиків на відкритому повітрі, що є чудовим варіантом навіть взимку.

Mama Shelter Roma

Цей готель паризького бренду розташований у Праті — районі в стилі модерн, затиснутому між Ватиканом і річкою Тибр. Mama Shelter вирізняється барвистими інтер’єрами зі стельовими розписами в стилі стріт-арт і вінтажними аркадними іграми. У ресторані Pizzeria часто грає діджей, а персонал подає піцу в римському та неаполітанському стилях.

The Rome Edition

Ян Шрагер керував розробкою цього 91-кімнатного готелю, який відкрився минулого літа в центрі Риму. Гостям подобається мінімалістичний стиль номерів і модні заклади харчування, особливо нефритовий бар Jade Bar на 12 місць і Punch Room у стилі спакізі.

Six Senses Rome

Дебютний італійський бренд, орієнтований на велнес* і сталий розвиток, відкрився в березні в колишньому палаццо 18 століття. Дизайн, розроблений Патрицією Уркіолою, привертає увагу своєю свіжою, легкою атмосферою. Але справжньою принадою є спа-центр Six Senses, який має римську лазню, широкий вибір процедур, сеанси йоги та медитації, обладнання для біохакінгу та «алхімічний бар», де гості можуть навчитися виготовляти скраби та інші засоби для догляду за шкірою. Жоден інший спа-центр у Римі не може з ним зрівнятися.

*Велнес — це філософія добробуту людини в усіх сферах її буття: духовної, соціальної і фізичної. Головне завдання — запобігання та профілактика хвороб, а також ознак старіння, як зовнішніх, так і внутрішніх.

Soho House Rome

Завітайте до Сан-Лоренцо — мистецького району, де знаходиться університет Сап’єнца, щоб побачити улюблену картину художника. Новобудова складається з 49 номерів і 20 апартаментів, басейну на даху, ресторану Cecconi’s, спа-центру та спортзалу з класами йоги та пілатесу, а також — у класичному стилі Soho House — кінозалу.

Umiltà 36

Цей наповнений мистецтвом готель у стилі середньовічного модерну від італійської розкішної готельної групи Shedir Collection відкрився в липні 2022 року та пропонує всього 47 номерів, майже половина з яких — люкси. Гості можуть відпочити у великому холі з високою стелею, повечеряти в аргентинському ресторані високої кухні El Porteño Gourmet або за три хвилини дійти до фонтану Треві.

W Rome

Зовні готель може виглядати старим, але номери та люкси всередині — вишукані та сучасні. Неможливо пропустити фреску, розписану вручну місцевим художником Костанцою Альваресом де Кастро в зоні рецепції. Ресторан Giano пропонує сицилійську кухню від шеф-кухаря Чіччо Султано, а відомий місцевий піцайоло П’єр Даніеле Сеу пропонує пироги в ресторані на даху. У магазині W the Store, куратором якого є дизайнер культового концептуального магазину Chez Dede, представлені сумки та одяг, випущені лімітованими серіями.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі