Logo
Новини туризму

Найкращі велнес програми готелів світу

01 Травня 2024

Wellness (від «to be well» — «мати добре самопочуття» та «well-being» — «благополуччя») — це філософія благополуччя людини в усіх сферах її буття: духовної, соціальної та фізичної.

Головне завдання велнесу — запобігання та профілактика хвороб, а також ознак старіння, як зовнішніх, так і внутрішніх. Той, хто живе згідно з філософією велнес, приділяє увагу зовнішньому вигляду свого тіла, принципам здорового харчування, регулярно займається помірною фізичною активністю.

У всьому світі існують велнес-центри, які надають повний спектр послуг із вдосконалення та збереження молодості, краси та довголіття. Пропонуємо вам ознайомитися з четвіркою лідерів у цій сфері.

Chenot

З 1970 року компанія Chenot допомогла тисячам людей змінити життя на краще та зміцнити здоров’я, а також уповільнити або навіть повернути назад біологічне старіння. Головний операційний і науковий директор компанії Chenot доктор Джордж Гайтанос пояснює суть революційного методу Chenot Method® і розповідає про синергетичну дію лікувальних процедур і дієти Chenot Diet®.

Їхній підхід ґрунтується на використанні інновацій, сучасних технологій і наукових даних і поєднує в собі прецизійну медицину, традиційну китайську медицину, сервіс готелю класу люкс і абсолютну автентичність. Компанія Chenot створює найкращі у світі велнес-центри, ефективні програми оздоровлення, розробляє науково обґрунтовані процедури та продукти, які змінюють життя.

Практичною основою програм є метод Chenot Method®, що увібрав у себе 50-річний досвід наукових досліджень та інновацій. Поєднуючи традиційну китайську медицину з медициною доказовою, вони використовують найсучасніші методи діагностики, персоналізовані процедури та методики детоксу для перезавантаження організму на клітинному рівні.

Дієта Chenot Diet®, розроблена командою талановитих шеф-кухарів і вчених-дієтологів, об’єднала в собі високу кухню й останні досягнення сучасної науки. Ця рослинна дієта, заснована на десятиліттях досліджень, імітує ефект голодування та є невід’ємною частиною методу Chenot Method®. У жовтні 2023 року вийшла їхня нова кулінарна книжка «Детокс вдома» (Detox at Home), що сприяє підтримці здорових звичок удома.

ПРОГРАМИ CHENOT

Усі програми Chenot, розраховані щонайменше на тижневе перебування в оздоровчих центрах, засновані на фірмових протоколах і процедурах методу Chenot Method®.

1. ADVANCED DETOX

Викликає глибоке очищення та детоксикацію організму, щоб вивести токсини, підвищити життєвий тонус, відновити енергетичний рівень і збалансувати фізіологію.

2. RECOVER AND ENERGISE

Програма «Відновлення та енергія» знижує рівень стресу та втоми, відновлюючи оптимальний рівень енергії.

3. PREVENTION AND AGEING WELL

Найінтенсивніша програма Chenot зі зміцнення здоров’я, що поєднує в собі фірмовий детокс і омолодження, сповільнюючи настання старіння.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ

Флагманські центри Chenot Palaces — це оздоровчі курорти нового покоління, створені спеціально для проведення детокс-програм із повним зануренням, що перезавантажують і омолоджують організм на клітинному рівні. У всіх центрах Chenot Espace, розміщених у найкращих готелях і курортах світу, можна спробувати метод Chenot Method® у гнучкішому й зручнішому форматі, що дає змогу відновити життєві сили в місці, де створені всі умови для відпочинку й панує атмосфера сімейного затишку. У спа-центрах Chenot місцевий колорит і культура поєднуються з ретельно підібраними процедурами, щоб м’яко долучити вас до здорового способу життя.

Chenot Palaces знаходяться в Азербайджані та Швейцарії, Chenot Espace — в Чорногорії та Італії, а спа-центр Chenot — у Марокко. 

SHA

Клініка SHA з’явилася на світ унаслідок особистого досвіду її засновника, який після понад тридцяти років страждань від проблем зі здоров’ям відновив якість свого життя завдяки правильному харчуванню та різним методам натуральної терапії, а також останнім досягненням західної медицини.

SHA — світовий лідер у галузі інтегративного здоров’я, профілактики та довголіття, який постійно дбає про впровадження інновацій у цій сфері.

Метод SHA поєднує останні досягнення медицини зі зміною звичок харчування та різними видами натуральної терапії з метою тривалого поліпшення здоров’я їхніх гостей.

Цей метод містить дев’ять холістичних дисциплін, щоб допомогти гостям досягти їхніх цілей і максимально розвинути їхній потенціал.

ПРОГРАМИ SHA

Кожна з програм із догляду за здоров’ям розроблена для досягнення оптимального рівня фізичного та розумового благополуччя.

1. Rebalance & Energise

Rebalance & Energize використовує інноваційний підхід, який включає клінічно підтверджені та запатентовані технології та методи лікування для зняття стресу, відновлення балансу систем організму та активізації його функцій на клітинному рівні, забезпечуючи максимальне відновлення та значне підвищення життєвої енергії.

2. Leader’s Performance

Усвідомлюючи, як складно на керівній посаді знайти час для турботи про себе, SHA розробили інтенсивну 7-денну програму, що поєднує в собі найефективніші методи лікування та методики як наукової, так і холістичної медицини для досягнення оптимальної фізичної та розумової працездатності. Це програма здоров’я для керівників.

3. Well-ageing & Prevention

Ця програма спрямована на сповільнення процесу клітинної дегенерації та реактивацію потенціалу здоров’я кожної людини. Мета — спровокувати природну стимуляцію та реконструкцію різних метаболічних процесів і систем шляхом профілактики та стратегічного застосування інноваційних методик медицини довголіття.

4. Intensive Detox & Optimal Weight

Ця програма покликана забезпечити чудові та конкретні результати в процесі детоксикації організму та реактивації метаболізму. Зосередження спрямоване на глибоке очищення та активізацію метаболізму. При цьому приділяється особлива увага досягненню ефективних і довготривалих результатів, які дозволять вам просуватися до оптимального стану здоров’я.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ 

«SHA Іспанія» розташувався біля Середземного моря, на території наземного та морського природного парку, що є одним із найпривілейованіших місць Європи: клімат тут дуже сприятливий, і сонце світить 330 днів на рік. Будівля центру, оточена садами, ідеально вписана в природний пейзаж і вирізняється яскраво вираженим середземноморським стилем: усі ці великі простори спеціально призначені для відпочинку.

«SHA Мексика»: Після 15 років трансформації життя десятків тисяч людей у всьому світі, SHA приходить в Америку з новим оздоровчим центром, стратегічно розташованим у привілейованому районі Рів’єри Майя. Середовище, призначене для оздоровлення організму, з теплими дотиками та зеленими насадженнями, які плавно поєднують будівлю з природним середовищем.

Clinique La Prairie

З моменту свого заснування 1931 року відзначена нагородами Clinique La Prairie є лідером у сфері найсучасніших процедур з оздоровлення та омолодження в розкішній обстановці. Ексклюзивний комплексний підхід об’єднав у собі передові методи профілактичної медицини й оздоровлення та унікальні програми зміни способу життя та правильного харчування. 

У клініці працює 50 лікарів, а також команда фахівців з комплексного оздоровлення. Тут на вас чекає повний набір послуг із відновлення та чищення організму, унікальна діагностика, інноваційне обладнання та процедури, а також виняткова обстановка, що сприяє відновленню енергії.

Головне завдання Clinique La Prairie — допомогти та надихнути своїх гостей на більш здорове, довге та краще життя. В основі їхнього комплексного підходу до оздоровлення — поєднання багатого передового досвіду медичного персоналу, міжнародної кваліфікації спа-фахівців і вражаючої гами традиційних і альтернативних процедур. 

Усі програми націлені на комплексне поліпшення якості життя за допомогою задоволення всіх фізичних, психологічних та емоційних потреб. Вони спираються на 4 стовпи довголіття: медичний догляд, харчування, рух і хороше самопочуття.

ПРОГРАМИ CLINIQUE LA PRAIRIE

1. Довголіття. 

Програми «Ревіталізація» та «Преміальна ревіталізація» допоможуть вам знайти прекрасне самопочуття та поліпшити своє життя. Clinique La Prairie створили найкращі у світі антивікові процедури для відновлення й омолодження душі й тіла, зміцнення імунної системи та поліпшення фізичного стану й розумової працездатності.

2. Хороше самопочуття.

«Мистецтво детоксу» змінює життя, використовуючи силу генетики, науки про клітини та правильне харчування, а також передові медичні технології в програмі, розробленій на основі вашого індивідуального ДНК і стану здоров’я.

А з новою версією програми «Здорова вага» Clinique La Prairie пропонує інноваційний та ексклюзивний підхід, який є кульмінацією останніх наукових досліджень у сфері управління надмірною вагою.

3. Краса.

Персоналізована програма неінвазивних технологій «Сучасна естетика краси» у новому центрі естетичної медицини у Швейцарських Альпах зробить вас молодими та сяючими, а ваше тіло — підтягнутим. Програма — з ефектом тривалістю до двох років.

Програма «Стовбурові клітини краси»: ви виглядатимете та почуватиметеся на роки молодшими після цієї персоналізованої процедури, яку виконує команда фахівців із солідним досвідом у революційних дослідженнях у сфері омолодження та довголіття.

«Прискорення росту клітин шкіри»: Clinique La Prairie пропонує інноваційний метод пластичної хірургії та регенерації шкіри обличчя — клітинну стимуляцію Skin Cell Boost. Цей метод дає змогу зберегти молодість шкіри завдяки використанню потенціалу власних клітин.

4. Генетика.

У клініці La Prairie можна визначити, як спосіб життя впливає на біологічний вік, за допомогою малоінвазивного епігенетичного скринінгу на основі аналізу крові. «Епігенетичний ДНК-тест» пропонує унікальне нове прочитання ДНК: епігенетичну оцінку здоров’я, яка вимірює оборотний вплив способу життя на гени.

5. Медичне обстеження.

«Повне медичне обстеження»: Clinique La Prairie розробили першокласну програму діагностики та профілактичного скринінгу, щоб отримати повну картину стану вашого здоров’я всього за кілька днів.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ 

Медичний центр клініки La Prairie розташований у Швейцарській Рив’єрі. Він пропонує винятковий спектр послуг, включаючи понад 50 медичних фахівців, кілька хірургічних відділень, 3 операційні та 20 післяопераційних палат.

Завдяки своїм еталонним і передовим відділенням, оснащеним новітніми передовими технологіями, ми пропонуємо глобальну і всебічну медичну допомогу всім пацієнтам, незалежно від типу їх страхування: базового, напівприватного або приватного страхування.

Palazzo Fiuggi

Palazzo Fiuggi — це місце для оздоровлення тіла, розуму та душі. Вони поєднують стародавні холістичні практики з основами традиційної західної медицини. Ексклюзивні науково доведені методи лікування покращують загальне самопочуття, зміцнюють здоров’я та сприяють довголіттю. Розроблені протоколи лікування допоможуть вам досягти поставлених цілей і підтримувати результат у довгостроковій перспективі.

Palazzo Fiuggi поєднують стародавні холістичні традиції з передовою традиційною західною медициною та виводять терапію за рамки лікування симптомів. Їхній комплексний підхід спрямований на повне омолодження тіла й духу.

Тут, в оточенні дивовижної природи, у місці, відомому з давніх часів своїми цілющими водами, гості можуть скористатися унікальною можливістю — привілейованим доступом до спа-центру та медичних послуг світового рівня.

ПРОГРАМИ PALAZZO FIUGGI

Команда готує індивідуальний набір медичних послуг, оздоровчих процедур і холістичних програм для кожного гостя. Тут немає стандартних або заздалегідь підготовлених програм. Кожну програму вони складають з урахуванням індивідуальних потреб клієнта, щоб домогтися максимального результату.

1. Довголіття.

«Довголіття та омолодження» та «Піші прогулянки для довголіття»: очистіть своє тіло, розум і душу. Ваше харчування, фізична форма та спосіб життя — це те, що впливає на регенерацію клітин. Настав час обрати шлях, який сприяє оздоровленню.

2. Корекція ваги та детокс.

«Оптимальна вага» та «Глибокий детокс»: із програмою корекції ваги ви зможете змінити свій спосіб життя  та домогтися ідеальної фігури. Дізнайтеся, як скорегувати вагу й підтримувати себе в хорошій формі.

3. Відновлення та баланс.

«Приведіть себе у форму», «Відновлення» та «Аюрведа-фокус»: ці програми регенерують ваше тіло та розум, повертаючи силу, баланс і гармонію. Вони сфокусовані на русі та вправах, які омолоджують тіло, заспокоюють розум і зміцнюють дух. 

4. Медична діагностика.

«Зміцнення імунітету»: ви тут для лікування чи діагностики? У будь-якому разі ви в безпеці в руках професійних лікарів.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ 

З курорту Palazzo Fiuggi, розташованого на висоті 700 м над рівнем моря в тихому парку площею 8.5 гектарів, відкриваються приголомшливі за своєю красою краєвиди, багаті цілющими мінеральними водами. Чисте й багате киснем повітря створює ідеальні умови для відновлення та зміцнення вашого здоров’я.

Розташований за п’ятдесят хвилин їзди від Рима, Palazzo Fiuggi має чудове транспортне сполучення: лише за годину їзди розташовано відразу кілька міжнародних аеропортів, дістатися готелю можна також швидкісним поїздом із Мілана.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі