Logo
Новини туризму США

Найкращі місця для медового місяця в США

28 Травня 2024

Ваша перша офіційна відпустка як подружжя буде незабутньою незалежно від того, куди ви вирішите поїхати, але ця подія — ідеальний привід розщедритися на розкішну подорож, яка буває лише раз у житті.

У Сполучених Штатах є безліч місць для медового місяця, які ідеально підходять для післявесільної романтики. Щоб допомогти вам розпочати планування, ми зібрали кілька найкращих місць для медового місяця в США, від класичних варіантів до більш несподіваних місць.

Мауї, Гаваї

Коли справа доходить до вибору місця для медового місяця в США, Гавайські острови займають перше місце. Хоча ви можете вибрати будь-який із гавайських островів, Мауї — наш вибір для справжньої романтики та розкоші. Молодята можуть насолодитися широким спектром розваг, наприклад, поспостерігати за китами або зустріти світанок у Національному парку Халеакала, а потім повернутися на свій шикарний курорт, щоб розслабитися та відпочити. 

Для справжньої втечі вам не знайти нічого кращого, ніж готель Wailea, призначений лише для дорослих. Персонал допоможе вам організувати будь-яке романтичне дозвілля — від вишуканого пікніка на пляжі до приватної поїздки на репліці Porsche 356 Speedster 1957 року випуску.

Седона, Аризона

Якщо ви хочете, щоб ваш медовий місяць був наповнений пригодами на свіжому повітрі або нескінченним потоком спа-процедур, Седона підійде для цього. Це пустельне місто є синонімом оздоровлення та духовності, а це означає, що ваші походи до червоних скель можна доповнити ранковою йогою та епічним спостереженням за зірками — з великою кількістю масажів для балансування чакр і процедур для обличчя, розкиданих за всім вашим маршрутом.

Відкрившись у лютому 2023 року, Ambiente Landscape Hotel, безсумнівно, швидко стане найкращим місцем для проживання в місті. Готель оточений червоними скелями та сосновими гаями, якими гості можуть насолоджуватися з приватної тераси на даху свого котеджу, перш ніж вирушити до просторого спа-центру на території готелю або влаштувати політ на повітряній кулі над пустелею.

Острів Кіава, Південна Кароліна

Розташований приблизно у 20 милях на південь від Чарлстона, острів Кіава зазвичай вважається одним із найкрасивіших бар’єрних островів країни. Для тих, хто шукає південної романтики в стилі «Блокнота» (уявіть собі мрійливі болота та вкриті мохом дороги), цей шматочок Південної Кароліни також ідеально підходить для медового місяця.

Радимо готель The Sanctuary на гольф-курорті Kiawah Island Golf Resort, безперечного улюбленця гостей острова. Цей оазис на 250 номерів пропонує прекрасну ділянку приватного пляжу, вишукані страви, піано-бар і пухнасті перини, заради яких варто забути про ранкові будильники. 

Катскіллс, Нью-Йорк

З гірськими пейзажами, які вражають, і великою кількістю затишних помешкань, Катскіллс ідеально підходить для усамітнення з новоспеченим чоловіком або дружиною. Цей регіон особливо прекрасний під час сезону осіннього листя або взимку, коли пари можуть насолоджуватися засніженими пейзажами, згорнувшись калачиком біля каміна в номері з кухлем гарячого яблучного сидру.

Якщо ви шукаєте затишок, то його ви отримаєте в Scribner’s Catskill Lodge, сучасному гірському будиночку, який поєднує в собі всі необхідні нотки. Тут ніколи не буває занадто тісно, адже є всього 38 номерів, що дає гостям достатньо вільного простору, щоб почитати біля каміна, покататися на ковзанах або замовити столик у фірмовому ресторані Prospect.

Ісламорада, Флорида

Щоб відчути атмосферу Карибського басейну, відвідайте Ісламораду — сукупність островів, розташованих на півдорозі між Маямі та Кі-Вестом. Цей приморський оазис є універсальним місцем для занять водними видами спорту, невимушених концертних майданчиків, еклектичних магазинів і першокласних ресторанів. Для чудової фотосесії молодят обов’язково завітайте до бару Holiday Isle Tiki Bar, який є справжнім ретро-баром у стилі тікі та оригінальною домівкою «Ромового бігуна».  

Casa Morada до дрібниць відтворює життя на острові босоніж: нескінченні краєвиди на воду, мрійливий басейн із прісною водою та люкси з душем і джакузі на відкритому повітрі. Гостям віком до 16 років вхід заборонено, що ще більше закріплює за готелем репутацію інтимного, тихого місця для відпочинку.

Санта-Фе, Нью-Мексико

У цьому високогірному пустельному містечку знайдеться щось для кожного типу молодят: художників, спіритуалістів, співочих птахів, гурманів тощо. Відвідайте такі культурні заклади, як Музей Джорджії О’Кіф і Музей мистецтв Нью-Мексико, а потім насолодіться зеленим чилі та шоколадом в одному з численних ресторанів міста. А якщо ви бажаєте адреналіну, то гірськолижний курорт Санта-Фе знаходиться всього за 30 хвилин їзди від центру міста.

У Санта-Фе не бракує милих бутик-готелів, але The Inn of the Five Graces — мабуть, найкрасивіший у місті. Готель на 24 номери наповнений антикваріатом і кахельною мозаїкою, викладеною вручну, а в кожній кімнаті на гостей чекають дров’яні каміни ківа та пишні гобелени.

Джексон Хоул, Вайомінг

Хочете провести медовий місяць на гірськолижних схилах? Прямуйте до Джексон Хоул, мекки зимових видів спорту та воріт до одних із найкрасивіших національних парків країни. Хоча любителі гірськолижного спорту захочуть провести більшу частину свого часу на гірському курорті, не забудьте також виділити трохи часу на дослідження міських художніх галерей, коктейль-барів і невеликих, але потужних ресторанів.

Amangani знаходиться приблизно за 30 хвилин їзди від Джексон Хоула, але воно того варте. З курорту відкривається приголомшливий краєвид на річку Снейк-Ривер і гірський масив Гранд-Тетон, а його номери є зразком розкоші з глибокими джакузі, кам’яними камінами та вікнами від підлоги до стелі. 

Вотч-Гілл, Род-Айленд

Важко уявити більш ідилічне місце для літнього медового місяця, ніж Вотч-Гілл, чарівне прибережне містечко з кілометрами пляжів і вікторіанськими котеджами. Найвідоміша визначна пам’ятка міста — карусель «Летючий кінь», яка претендує на звання найстарішої в країні, але й для дорослих тут є безліч магазинів і ресторанів, які припадуть до смаку.

Вибирайте між сестринськими готелями Ocean House і Watch Hill Inn, обидва однаково пляжні та чудові, але кожен із них має свій власний особливий шарм. Історичний готель Ocean House дозволяє гостям відчути смак шикарного життя Нової Англії з номерами в смужку та вишуканими стравами. Тим часом 21-кімнатний готель Watch Hill Inn більше схожий на сімейний пляжний будиночок — з безкоштовною дошкою для нарізки м’яса та критим басейном із морською водою з підігрівом.

Долина Напа, Каліфорнія

Більшість пар, напевно, хочуть провести медовий місяць, потягуючи вино та милуючись чудовими краєвидами, тому ви можете поїхати в найкраще для цього місце в країні: Напа. Не потрібно вигадувати велосипед, коли справа доходить до романтики — просто візьміть свого партнера за руку та насолоджуйтеся легендарними виноградниками долини та ресторанами світового класу.

У регіоні, наповненому бездоганними готелями, Alila Napa Valley виділяється своїми приватними виноградниками та одним із найкращих ресторанів міста. Ви навіть можете замовити доставку їжі в номер, щоб ні на мить не відриватися від джакузі на свіжому повітрі.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі