Logo
Новини туризму Готелі

Розкішні готелі, які перевершують очікування з кожним перебуванням

26 Липня 2024

Ми створили добірку найкращих невеликих розкішних готелів світу. Це назви, які ви очікуєте побачити в гарячих списках різних редакцій із року в рік, ікони індустрії, які є спокійно розкішними, але відомі в усьому світі завдяки своїй характерній гостинності. Це об’єкти розкішного світу подорожей, які надихають колег-готельєрів, готелі, що підіймають планку, змінюють правила гри та постійно розвиваються та продовжують розширювати межі величі гостинності.

Castello di Reschio

📍Ліціано Нікконе, Італія

Тисячолітній замок із римською лазнею, ретельно перероблений креативним графом із власною дизайнерською студією, де андалузькі коні танцюють на тлі пейзажів епохи Відродження, всіяних старовинними фермерськими будинками, доступними для оренди.

Ett Hem

📍Стокгольм, Швеція

Спеціально спроектовані так, щоб гості відчували себе не як у готелі, а «вдома» (шведське значення назви), у цих неймовірно, але неформально шикарних таунхаусах із концепцією відкритої кухні та стилем прийому «пригощайся всім, що забажаєш».

Castle Hot Springs

📍Касл Хот Спрінгс, США

Цей оздоровчий спа-центр у горах Бредшоу надає абсолютно нового значення поняттю «пустельна оаза» завдяки природним термальним джерелам і органічній фермі із замкнутим циклом — зануртеся у власну кам’яну ванну з каменю Сонома або вирушайте прямо до джерела в каньйоні з купальнями.

Keemala

📍Пхукет, Таїланд

Струмки та водоспади протікають крізь цю колекцію вілл під навісами й наметових будиночків на деревах у тропічному тайському лісі, що кидає виклик гравітації та пропонує комплексну оздоровчу програму — від медитації до муай-тай.

Kenoa — Exclusive Beach Spa & Resort

📍Барра-де-Сан-Мігель, Бразилія

Японські кедрові ванни стоять на вашому балконі з краєвидом на океан, приватні басейни з нескінченним краєм викладені балійським каменем, але цей пляжний рай міцно пов’язаний із босоногим бразильським способом життя — включаючи дегустацію устриць прямо з лагуни на вашому каное місцевого виробництва.

Cap Rocat

📍Майорка, Іспанія

Мало хто з нас може сказати, що спав у військовій фортеці, призначеній лише для дорослих, із підземним хамамом — з розвідного мосту, бункерів і апартаментів у колишніх стрілецьких дотах чути шум хвиль, а ще тут є приватний скелястий пляж із прямим виходом до моря, причал і басейн із солоною водою.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі