Logo
Новини туризму Мексика

Коли найкращий час для відвідування Мексики?

23 Вересня 2024

Якщо ви давно планували відвідати неймовірну та колоритну Мексику, цей матеріал саме для вас. Тут ми зібрали все, що вам потрібно знати про найкращий час для відвідування цієї країни, від уникнення сезону дощів до найкращих культурних заходів.

Коли найкраще відвідати Мексику?

Мексика відома своїми прекрасними пляжами, галасливими містами, колоритними містечками та смачною їжею. Коли країна може запропонувати стільки всього, вибрати найкращий час для відвідування Мексики може бути складно. Правда полягає в тому, що вибір часу для відвідування Мексики залежить від того, яким видом відпочинку ви хочете насолодитися.

Коли в Мексиці сухий сезон?

Сухий сезон у Мексиці триває з грудня по квітень, коли в країні тепліше й менше дощів. Ми також рекомендуємо приїхати в листопаді та березні, оскільки натовпи туристів будуть меншими, а погода все ще буде достатньо гарною, щоб насолодитися сонячним світлом під час відпустки. Важливо відзначити, що в таких улюблених туристами прибережних курортах, як Канкун, тепло цілий рік.

Коли в Мексиці сезон дощів?

Сезон дощів у Мексиці триває з травня по вересень, але не хвилюйтеся: зливи — це короткі дощі в середині дня, які змінюються чудовими сонячними проміжками. Однак сезон дощів збігається із сезоном ураганів, який триває з червня по листопад, із найбільшим ризиком у період з вересня по жовтень.

Коли найкращий час для відвідування Мексики для меншого натовпу?

Знову ж таки, це залежить від того, який тип подорожі ви шукаєте. Якщо ви хочете сонячної відпустки, ми рекомендуємо відвідати Мексику в листопаді, коли погода гарна, але натовпи не такі великі, як у березні та квітні, коли американські студенти та місцеві сім’ї заполоняють прибережні курорти.

Коли найдешевший час для відвідування Мексики?

Найдешевший час для відвідування Мексики — це сезон дощів, з травня по вересень.

Коли найкращий час, щоб відвідати Мехіко-сіті?

Найкращий час для відвідування Мехіко-сіті — це весна, з березня по травень, коли температура повітря помірна перед початком сезону дощів.

Коли найкращий час для відвідування фестивалів у Мексиці?

Ви можете відвідати Мексику в будь-який час і знайти фантастичний фестиваль, що святкує традиції та яскраву культуру країни. Деякі з наших улюблених — Карнавал у лютому, який супроводжується великими вечірками по всій країні, і День мертвих, який відбувається на початку листопада (1-2 листопада) та включає яскраві святкування на честь померлих.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі