Logo
Новини туризму США

Найкращі ресторани та бари на даху в Нью-Йорку

23 Липня 2024

Нью-Йорк — місто, яке максимально ефективно використовує свій простір, і має нескінченну кількість ресторанів і барів на дахах, а оскільки ціни на нерухомість постійно зростають, ми заслужили право відпочити на найвищій із висот. Приголомшливий горизонт Мангеттена, нічні вогні та нескінченні міські пейзажі, безсумнівно, вражають уяву. 

Якщо близько десяти років тому більшість закладів на дахах поділялися на кілька передбачуваних таборів (задушливі бари готелів або галасливі місця, щоб посидіти після роботи), то сьогодні існує чудовий асортимент висотних місць, що пропонують коктейлі світового класу, крафтове пиво та неймовірно смачну кухню. 

Ми впевнені, що ви знайдете ресторан або бар, який вам сподобається. Ось наша добірка найкращих закладів на дахах у Нью-Йорку.

Laser Wolf

Розташований на даху готелю The Hoxton у Вільямсбурзі, Laser Wolf — це шикарний і галасливий ресторан на даху, що пропонує страви ізраїльської кухні та дивовижний краєвид на горизонт Мангеттена.

Тут є 3 різних типи місць: обідня зона, місця за стійкою шеф-кухаря та бар. Радимо звернути увагу на prix fixe. Починаючи з чудового вибору фірмового хумусу, піти та різноманітних салатів, ви можете вибрати м’ясні та овочеві шашлики, приготовані на вугільному грилі. На завершення — фантастичне морозиво з коричневим цукром, а також широкий вибір фірмових коктейлів, вина, пива та араку.

Вам потрібно заздалегідь забронювати столик у ресторані Laser Wolf на даху, щоб зайняти одне з місць біля вікна. Або ж будьте готові зачекати в черзі до бару.

The Roof

Засклений бар на даху на Крісті-стріт пропонує 360-градусний панорамний краєвид на горизонт Нью-Йорка та постійну зміну діджеїв, що ідеально підходить для того, щоб спостерігати за заходом сонця й не тільки. Для підйому на дах діє дрес-код, тому обов’язково перевірте на сайті бару деталі щодо одягу. 

У теплу пору року важко встояти перед горілчано-малиновим Frosé Saint Tropez. З понеділка по п’ятницю з 17:00 до 19:00 в барі діє «Sunset happy hour», де можна замовити коктейлі, вино, пиво та різноманітні закуски з меню.

Незалежно від того, чи це компанія подруг, друзів у місті, чи перше побачення, це місце є чудовим місцем для зустрічі заходу сонця на даху.

Electric Lemon

Розташований на 24 поверсі п’ятизіркового готелю Equinox, Electric Lemon справді вражає, причому з усякого погляду.

Елегантна та простора їдальня з вікнами від підлоги до стелі доповнена садом на даху площею 8 000 квадратних футів, обладнаним монументальною скульптурою Жауме Пленса, камінами та водними елементами. Звідси відкривається фантастичний краєвид на річку Гудзон і горизонт Нью-Йорка.

Прагнучи забезпечити «чисту, свідому кухню, яка ставить смак на перше місце», Electric Lemon подає свіжі та сезонні американські страви. Меню доступне у вигляді обіду в будні, щоденної вечері, а також пізнього сніданку на даху у вихідні дні.

Забронюйте столик на вечерю та пізній сніданок на даху, а також спробуйте замовити столик на терасі. В іншому випадку вам доведеться задовольнитися місцем у барі, що насправді теж непогано.

Night of Joy

У барі Night of Joy у Вільямсбурзі коктейльна карта складається з ботанічних інгредієнтів і трав’яних настоїв. (Подумайте про базиліково-лаймову горілку та мескаль із гібіскусом і корицею.) 

Завітайте до патіо на даху, яке відкрите з весни до осені, та візьміть собі свіжозаморожену «Маргариту» з лаймом (вони також бувають із різними смаками). 

Це ідеальне місце для побачення — а хто не любить вечір радості?

Westlight

Westlight NYC знаходиться в Брукліні, на даху модного готелю William Vale. Розташований за межами Мангеттена, цей заклад на 22 поверсі має дивовижний і повний панорамний краєвид на горизонт.

Шеф-кухар Ендрю Кармелліні створив меню ресторану на даху, натхненне світовою вуличною їжею. Тут ви можете скуштувати все: від листкового тартару з тунцем і пельменів із креветками, до імбирних реберець у глазурі та бургера з в’яленої яловичини. На довершення — солодкі закуски.

Відкритий вночі у будні та із середини дня у вихідні, Westlight є популярним місцем, тому рекомендується бронювати столик, щоб бути впевненим, що ви отримаєте його.

Jaffa Cocktail & Raw Bar

Це вже третій ресторан шеф-кухаря Майкла Соломонова в завжди модному готелі Hoxton у Вільямсбурзі, що робить його ще більш привабливим для відвідування. Тераса на даху Jaffa, що називає себе «оазисом просто неба, натхненним прибережним шармом Яффи, Ізраїль», потопає в пишній зелені та ідеально підходить для потягу коктейлів прохолодними літніми вечорами.

У коктейльній карті ви знайдете «Яффський апельсин» з горілкою, аперолем, апельсином і ваніллю (він заморожений, друзі!), а також домашній мартіні «Тітка Деббі» з цибулею заатар. 

Серед страв у меню — крудо з камбали з шипкою, апельсином і фісташками; хрусткий грибний хумус із чермулою; курячий шніцель із єменськими маринованими огірками.

STK Rooftop

Стильний ресторан STK Rooftop на 4 поверсі поєднує в собі бар, лаунж і столики з краєвидом на Мітпекінг Дістрікт, а також місця в першому ряду з краєвидом на річку Гудзон і Хай-Лайн.

У меню ресторану на даху представлені як класичні коктейлі STK, так і фірмові страви, починаючи від сировинного бару й Surf & Turf, і закінчуючи яловичою програмою, яка фокусується на найякісніших, смачних і жаданих стейках.

Відкритий щодня для висококласних і яскравих страв і напоїв, STK Rooftop також пропонує пізні сніданки у вихідні дні. Тож це майже завжди найкраще місце для того, щоб підняти ваш досвід перебування в Нью-Йорку на новий рівень.

Le Bain

Як тільки ви пройдете повз швейцара до бару на даху Standard High Line, найважче залишиться позаду. Влітку найкраще зайняти місце на «трав’яному» настилі Astroturf і розслабитися в плетеному кріслі наодинці або з друзями. 

Le Bain пропонує вишукані коктейлі та діджеїв, які постійно змінюються. Приїжджайте рано вдень в одне з найсексуальніших місць у місті та насолоджуйтеся напоями, що освіжають.

RH Rooftop Restaurant

Поєднуючи внутрішній простір ресторану RH Rooftop із зовнішнім, можна розташуватися в саду, як в атріумі зі скла та сталі, а також на відкритій терасі, звідки відкривається найкращий краєвид на центр Мангеттена.

Відкритий щодня на обід (у вихідні — пізній сніданок) та вечерю, ресторан RH на даху пропонує класичне меню з американськими стравами, що не підвладні часу та інгредієнтам. Страви доповнюються добіркою крафтового пива та ремісничих вин від відомих виноробів зі всього світу, доступних як у келихах, так і в пляшках.

Вишуканий і шикарний за кухнею та атмосферою, RH Rooftop Restaurant — чудове місце для бізнес-ланчу або урочистої вечері. Рекомендується бронювання.

Overstory

Розташований на 64 поверсі на Пайн-стріт, 70, Overstory можна знайти за допомогою власного ліфта в Saga. Відвідувачі тут не розважаються — вони приходять за серйозними коктейлями та чудовою атмосферою. 

Директор бару Гаррісон Гінзберг пропонує прохолодні коктейлі, такі як «Легкі гроші» з горілкою, кокосом, юзу, листям лайма та содовою; «Монтего Слей» із текілою, манго, вишневою кісточкою, лаймом і абрикосом; і влучно названий «У хмарах» з віскі, «Ерл Грей», ваніллю, шампанським і топленим молоком. 

Завдяки команді Crown Shy, обслуговування в Overstory майже не має аналогів і відрізняється особливою увагою до деталей.

Manhatta

Розташований у самому серці Фінансового району, на висоті 60 поверхів над галасливим життям, елегантний і стильний дах має панорамні вікна, з яких відкривається дійсно захопливий краєвид на центр Мангеттена.

Тут ви можете насолодитися новоамериканською кухнею, створеною виконавчим шеф-кухарем Джастіном Боглом, де меню, що постійно змінюється, поєднує традиційну техніку та місцеві інгредієнти в несподіваних поєднаннях. Страви доповнюються великою колекцією міжнародних вин і спиртних напоїв, а також місцевими та авторськими коктейлями.

Завітайте до їдальні Manhatta на вишукану, але неформальну вечерю, та виберіть страви з меню а-ля-карт, або ж спробуйте дегустаційне меню від шеф-кухаря. Ви також можете задовольнитися легкими закусками та вишуканими напоями в барі.

Harriet’s Rooftop & Lounge

Насолоджуйтесь одними з найбільш кінематографічних краєвидів міста — від Статуї Свободи до верхньої частини Мангеттена — в цьому критому (а подекуди й відкритому) приміщенні площею 4 000 квадратних футів, розташованому на даху Першого готелю Бруклінського мосту. 

Простір виконаний у стилі індустріального шику Брукліну: на відкритому повітрі — стадіонні сидіння, зроблені зі соснових балок оригінальної бруклінської цукрової фабрики Domino, вогнища та вертикальні сади. 

У приміщенні на вас чекає новомодний погляд на старомодний коктейль-лаунж. Забронюйте столик в обох закладах онлайн і з нетерпінням чекайте на гламурну та вишукану, але не метушливу вечірку.

SERRA by Birreria

Serra в перекладі з італійської означає «оранжерея», і це дійсно дуже пишне місце. Це майже як виїхати з Нью-Йорка та потрапити в італійську сільську місцевість. Завдяки розсувному даху ресторан відкритий цілий рік. Барвистий у теплі місяці, та із затишною, засніженою атмосферою взимку.

Меню SERRA також змінюється залежно від сезону, але завжди має міцне коріння в сільській та італійській кухні, а також продуктах від місцевих і регіональних виробників. До їжі є великий вибір натуральних і біодинамічних вин (ви майже в Італії), великий вибір пива (це La Birreria), а також асортимент креативних і сезонних ботанічних коктейлів, які вражають.

SERRA by Birreria відкритий як на обід, так і на вечерю, та оскільки це популярний ресторан на даху в Нью-Йорку, рекомендується бронювати столик. Особливо на вечерю. Очікується весела та яскрава атмосфера у великому натовпі.

Bar Blondeau

Підніміться на шість поверхів вище від шикарного ресторану Le Crocodile у готелі Wythe та зайдіть до такого ж шикарного бару Blondeau. 

Простір приваблює різних відвідувачів: тих, хто шукає приголомшливий краєвид на горизонт Мангеттена, і тих, хто приходить сюди за стравами від шеф-кухарів Ейдана О’Ніла та Джейка Лейбера (також із Le Crocodile і Chez Ma Tante). 

Меню коктейлів Les Cocktails у Bar Blondeau обійдеться вам щонайменше в 17 доларів за порцію: сезонні напої, такі як Daisy Chain (текіла, ромашка, лайм і мед) і Garden Reviver (місцева горілка, базилік, лайм, квіти бузини та шипучка) змусять вас спробувати все меню.

Sushi Lab

Sushi Lab — це сучасний та інноваційний ресторан на даху нью-йоркського готелю Sanctuary, розташованого на вершині розкішного бутик-готелю в самому центрі Таймс-сквер, по сусідству з баром Haven Rooftop Bar.

З відкритої тераси на даху, прикрашеної зеленню, що звисає, та ліхтарями у вигляді кошиків, відкривається краєвид на центр міста, що робить її по-особливому інтимною та чарівною. Тут є багато звичайних столиків, а також 8 місць за стійкою шеф-кухаря.

Тут ви можете насолодитися як унікальними творіннями, так і традиційними суші. Доповненням до страв є вибір саке, японського віскі та пива, креативних коктейлів і вина.

A.R.T. NoMad

Тридцять один поверх у повітрі — це A.R.T. (Arlo Roof Top) — у бутик-готелі NoMad, звідки відкривається краєвид на сусідній Емпайр-Стейт-Білдінг, Мідтаун та інші райони міста. 

Просторі сучасні шезлонги створюють невимушену атмосферу, ідеальну для того, щоб потягувати веселі коктейлі на кшталт Electric Avenue (мескаль, сотол, чойя та юзу) або заморожений напій дня. 

Для сміливців, які хочуть скористатися перевагами своєї висоти, в A.R.T. NoMad також є скляна підлога skywalk. Акрофобам, однак, краще залишатися на місці.

Daintree

Відкритий у 2021 році, стильний Daintree Rooftop & Lounge — одне з найновіших доповнень до раю ресторанів на дахах Нью-Йорка. З південного боку закладу відкривається один із найкращих краєвидів на горизонт Мангеттена, включаючи безперешкодний краєвид на Емпайр-Стейт-Білдінг.

Взявши на озброєння та переосмисливши нью-йоркські дахи з австралійського погляду, Daintree пропонує таке ж грайливе та апетитне меню. Їжу описують як «австралійсько-азійську кухню», з вибором закусок, серед яких рулет із лобстером і травами, курячі слайдери кацу, а також пів дюжини устриць і креветок.

Це скоріше варіант легкої вечері, та їжу в Daintree обов’язково слід доповнити чимось із кураторського меню коктейлів і напоїв. Спробуйте один із чудових мартіні (тут є з чого вибрати) або щось із винної карти з виразним австралійським акцентом.

Beast & Butterflies

Розташований на Західній 52-й вулиці в центрі Мангеттена та відкритий сім днів на тиждень, включно зі сніданком, Beast & Butterflies — це бар просто неба всередині готелю M Social із терасою на даху, з якої відкривається краєвид на Таймс-сквер. 

У меню, яке чудово підходить для натовпу туристів, можна знайти улюблені страви, зокрема рулети з лобстерами, китайські реберця, піцу «Маргарита» та стейк Prime NY з картоплею фрі. 

Коктейльна карта поділена на «Звір», «Метелик» і «Літо»; ви можете спробувати щось міцне (Monarch Negroni з мескалем), солодке (Fashion Avenue змішує лімончелло з житнім Woodinville Rye) або сезонне (маргарита з маракуєю) відповідно.

Refinery Rooftop

Розташований у п’ятизірковому готелі Refinery, цей заклад вирізняється індустріальним шикарним дизайном, модною та веселою атмосферою, а також величним краєвидом на Емпайр-Стейт-Білдінг і горизонт Мангеттена.

Вдень ви можете завітати до Refinery та насолодитися повним обіднім меню, створеним кулінарним директором Джеффом Хаскеллом, що містить усе можливе: від бургера «Подвійна Петті» та сосисок із фенхелем до салату «Цезар» і смаженого на сковороді атлантичного лосося. У нічний час основна увага приділяється невеликим закускам, авторським коктейлям і атмосфері.

З акцентом на здорові, натуральні та екологічні продукти, Refinery Rooftop також пропонує чудовий бранч на даху кожні вихідні. З 11:00 до 15:30 ви можете поласувати вафлями, яйцями Бенедикт і бранч-коктейлями.

Magic Hour Rooftop Bar & Lounge

Найбільший у Нью-Йорку всесезонний бар і лаунж на даху готелю — це карнавальний майданчик для дорослих: сад із топіаріями, кріслами, що обертаються, та полем для мінігольфу — під звуки нічних діджеїв і з краєвидом на хмарочос Емпайр-Стейт-Білдінг, що здіймається в небо. 

Цього року Magic Hour оформлений у рожевих тонах: дебютував Рожевий сад троянд, засаджений більш ніж 10 000 трояндами, рожеві гойдалки на ґанку каруселі та навіть «Рожева стопка млинців AF», завалена гарячою рожевою цукровою ватою. 

У меню також є рожеві напої: шанувальники Schitt’s Creek насолоджуватимуться коктейлем Moira Rose, сумішшю джину з пелюстками троянд, малинового чаю, свіжого лимона та просеко.

Republica

Розташований на трьох поверхах, Republica — це ресторан, лаунж-бар і дах, що додають частинку домініканської атмосфери в район Інвуд у верхній частині Мангеттена.

Щодня на вечерю, а у вихідні також на пізній сніданок на даху, велике меню включає широкий вибір вишуканих домініканських страв, зокрема широкий асортимент м’яса та морепродуктів, приготованих до досконалості, які подаються з автентичними латиноамериканськими гарнірами.

З понеділка по п’ятницю ви також можете скористатися спеціальною пропозицією «Tres x 3 Special», за якою ви отримаєте 1 закуску + 1 основну страву + 1 напій за $30.

Republica також пропонує авторські коктейлі ручної роботи та обслуговування пляшок, і ви можете легко залишитися після вечері та продовжити вечір у чудовій та яскравій атмосфері.

The Crown

Виявляється, вам не обов’язково бути в Брукліні, щоб насолодитися приголомшливими краєвидами Мангеттена. Завітайте на 21 поверх готелю 50 Bowery в китайському кварталі, де ви знайдете цей затишний лаунж із двома внутрішніми двориками на даху та безперешкодним краєвидом на Бруклінський міст, Емпайр-Стейт-Білдінг і One World Trade. 

Напої теж чудові, а цьогорічне меню оспівує літо з такими напоями, як огірковий лимонад із горілкою та Chinatown Cosmo, що включає Ketel One Grapefruit Botanical, Комб’є, лайм і журавлину.

VERSA NYC

VERSA NYC — це сучасний ресторан на даху, який знаходиться за рогом Медісон-сквер-гарден у центрі Мангеттена. Розташований на п’яти поверхах готелю Renaissance New York Midtown, заклад не є високим, але з нього відкривається неймовірний краєвид на Емпайр-Стейт-Білдінг і горизонт Мідтауна.

VERSA має окремі меню для сніданку, пізнього сніданку вихідного дня, обіду та вечері. Але всі вони надихаються сучасною американською гастрономією. Вибирайте між пастою, салатами, коржиками, бургерами та слайдерами.

Завітайте на сонячний обід, веселу вечерю або розпочніть вихідні з чудового нью-йоркського бранчу на даху. Вхід вільний, і дах просторий, але все ж таки рекомендується резервувати місця, особливо для великих вечірок.

Greenpoint Beer & Ale Co.

Зелена вітражна водонапірна вежа, створена бруклінським художником Томом Фруїном, сяє як маяк на вершині печерної пивоварні Еда Рейвена на Манхеттен-авеню. 

Після закриття наприкінці 2018 року, Равен, здається, виграв жеребкування, коли знову відкрився на початку 2020 року, збільшивши виробництво в чотири рази та перейшовши з п’яти- до 20-бочкової системи, що зробило його однією з найбільших броварень у Брукліні. 

Підніміться на дах площею 2 000 квадратних футів і огляньте більшу частину Брукліна, Квінса та Мангеттена, насолоджуючись смачною барною їжею, такою як ситна бельгійська картопля фрі, китайські пельмені зі свининою, сардельки та сендвічі «Нешвілл Хот Чікен».

230 Fifth

Найбільший сад на даху просто неба в Нью-Йорку та один із найвідоміших дахів у Нью-Йорку. Здебільшого це місце для нічного життя, бранчів на вихідних і зимових іглу. Але 230 Fifth також пропонує досить цікаве меню протягом дня.

Тут ви зможете насолодитися справді чарівним краєвидом на горизонт Мангеттена з Емпайр-Стейт-Білдінг у центрі уваги, а також різноманітним меню. Тут є страви на двох, невеликі закуски, а також більш ситні великі страви. Коли настають вихідні, 230 Fifth пропонує «Бананові млинці», «Сніданки з буріто» та «Тости з авокадо» під час фантастичного нью-йоркського бранчу на даху.

230 Fifth rooftop — цілорічний заклад, і не лише завдяки повністю закритій кімнаті відпочинку з панорамними вікнами. Відкрита тераса також обладнана обігрівачами та іглу на даху, тож це навіть цілорічний майданчик просто неба та в приміщенні.

Berry Park

Важко поєднати спортивний бар і дах, на якому можна бачити та бути побаченим, але саме так відбувається в Berry Park у Вільямсбурзі, де друзі або незнайомці збираються за кухлем пива, дивлячись футбольні матчі на великому екрані. 

Оскільки люди зазвичай заповнюють Berry Park натовпами — адже він знаходиться практично через дорогу від сусіднього МакКаррен-парку — краще прийти сюди раніше, щоб зайняти жадане місце на даху. 

Спеціалізуючись на німецькому пиві із солідними закусками, такими як крильця та братки, Berry Park також пропонує прохолодні коктейлі, такі як заморожена піна-колада, розмариновий гімлет і мартіні холодного заварювання.

Cantina Rooftop

Розташована в районі «Пекельної кухні» на Мангеттені, Cantina Rooftop — це колоритний цілорічний ресторан і бар на даху, що поєднує автентичну мексиканську кухню з панорамним краєвидом на горизонт Нью-Йорка.

Меню Cantina Rooftop, що відкрита щодня на вечерю, включає все: від севіче, гуакамоле, тостадітас і тако до фірмових страв, наприклад стейк із чорного ангуса Аррачера на грилі зі смаженою картоплею.

Окрім колоритних страв, у барі на даху подають широкий вибір фірмових коктейлів, серед яких «Маргарита з черепом Дона Дієго». У вихідні ви також можете завітати до Cantina на один із найкращих пізніх сніданків на даху, які може запропонувати Нью-Йорк.

Вхід вільний, але Cantina Rooftop — популярне місце, тому рекомендується бронювати столик, особливо якщо ви плануєте поїсти.

Nubeluz

Поєднання іспанських слів «хмара» та «світло», Nubeluz від Хосе Андреса в NoMad пропонує 270-градусний краєвид на горизонт Нью-Йорка. Відкритий щодня з 16:00, Nubeluz — це фантастичне місце для першого побачення, святкування ювілею або для гостей, які приїхали до міста. 

У коктейльній карті ви знайдете класику, таку як Corpse Reviver #2 та Mezcal Last Word, а серед фірмових напоїв — Salt Air Margarita та Enriched Tom Collins (джин Ransom Old Tom, клен, лимон, содова та бітер). 

У меню можна знайти різноманітні сендвічі та роли, а також бублики та лосось, згорнутий у конус. І жоден заклад Хосе Андреса не обходиться без хамону Ibérico de Bellota Cinco Jotas. Тільки будьте уважні: Nubeluz просить гостей приходити у відповідному для коктейлів одязі.

Alma

З баром на першому поверсі та їдальнею на другому, тераса на даху останнього поверху дійсно виділяє бруклінський ресторан Alma серед інших ресторанів на Колумбійській вулиці.

Тераса з підігрівом працює цілий рік, але найкраще навесні та влітку, коли на даху можна пообідати просто неба з дивовижним панорамним краєвидом на нижній Мангеттенський горизонт.

Відкрите на вечерю більшість вечорів тижня, а також для бранчів на даху у вихідні, меню Alma включає креативні та відтворені страви традиційної мексиканської кухні. Тут ви знайдете «Бокадітос», як-от креветочний севіче та салат з арагули й кавуна, а також безліч «Ентрадас», від тако до парільяди.

На додаток до їжі ви знайдете карту напоїв, що включає велику кількість «Маргарити» та інших коктейлів, що освіжають, а також широкий вибір текіли та мескалю.

Upstairs at the Kimberly

В Upstairs at the Kimberly все вражає на кожному кроці. Підніміться на швидкісному ліфті з рівня вулиці та перенесіться в захопливий міський оазис над Мангеттеном.

З панорамним краєвидом на легендарний Крайслер Білдінг, що височіє на 30 поверхів над готелем «Кімберлі» у центрі міста, важко не полюбити цей дах. 

Оснащений бронзовим баром, венеціанськими стінами, розписаними вручну Ентоні Чейзом, і пишними банкетними кріслами, гості можуть насолодитися меню з невеликих тарілок на вечерю або бранч-класикою від виконавчого шеф-кухаря Крістіана Флореса.

Gallow Green

Розташований на даху готелю McKittrick у Челсі, Нью-Йорк, Gallow Green — це справді зелений оазис над бетонними джунглями. Оточена рослинами та зеленню, тераса на даху пропонує відкрите й повітряне відчуття, де ви можете зловити прохолодні проблиски горизонту Мангеттена. 

Обіднє меню свіже, але досить просте, з вибором салатів, піци та деяких сендвічів (від бургера до ролу з лобстером). Тут також є сирий бар з устрицями та креветочним коктейлем. На додаток до їжі, тут є хороший вибір пива, виробленого в районі Нью-Йорка, кілька сортів вина й дійсно хороший список спеціальних коктейлів.

Готель McKittrick також є домом для популярного шоу «Sleep No More», тому Gallow Green — очевидний вибір для вечері та коктейлів на даху до або після шоу. Або ж завітайте на знаменитий бранч вихідного дня. Один із найкращих бранчів на даху в Нью-Йорку, що поєднує смачну їжу та живі розваги.

Panorama Room

Як випливає з назви, з бару, розташованого на 18 поверсі готелю Graduate Roosevelt Island, відкривається панорамний краєвид на Мангеттен, Квінз і Бруклін. Відкритий із середи по неділю, ви можете насолоджуватися дощем чи сонцем завдяки вікнам від підлоги до стелі та просторій відкритій терасі. 

Оскільки це новий заклад у кварталі, він приваблює місцевих студентів Корнелла, а також людей з інших районів, які прагнуть потрапити до цього популярного місця. 

Завдяки обертовому простору, персонал бару має достатньо місця, щоб переміщатися приміщенням і переконатися, що всі відвідувачі враховані. Якщо ви хочете побачити місто з іншого погляду, варто піднятися нагору. Зверніть увагу: тут діє дрес-код, тому поводьтеся відповідно.

Zona De Cuba

Zona De Cuba приносить усі карибські та кубинські вібрації та смаки прямо до Нью-Йорка. З пальмами, барвистими парасольками, стильними обідніми столами та затишними лаунж-зонами в сільському стилі, ви можете здійснити подорож до Карибського басейну, дивлячись на дахи Бронкса.

У ресторані на даху використовують скромні, прості, автентично кубинські інгредієнти, створюючи страви, наповнені тропічними ароматами. Відкритий щодня на вечерю, а у вихідні також на пізній сніданок, вибір страв доповнюється фірмовими коктейлями, а також прекрасним вибором вина та шампанського.

Оточений сумішшю кубинських і карибських ритмів і наповнений чудовою атмосферою, дах Zona De Cuba є популярним місцем, і ми рекомендуємо бронювати столики.

LoHi

Місцеві та приїжджі відвідують LoHi за коктейлями та їжею. Коктейльна карта включає Soul Flower (розмаринова горілка, грушевий нектар, квітка бузини, агава та імбирне пиво) та Shadowboxer (віскі з лимонної трави, медово-місо-сироп та імбир). 

Не пропустіть також і меню, яке пропонує вам піцерія Happy Bull Pizza — візьміть собі 12-дюймову Meatzilla (томатний соус, моцарела, пепероні, ковбаса та смажена куряча котлета) та завершіть свій вечір.

Social Drink & Food

Social Drink & Food розташований на 4 поверсі готелю YOTEL, а тераса просто неба є найбільшим відкритим простором у Нью-Йорку. Вона не тільки простора, але й пропонує чудовий краєвид на Таймс-Сквер і навколишні хмарочоси, а також вміщує близько 400 осіб.

Меню Social Drink and Food на даху пропонує смачні, сучасні американські страви. Тут ви можете скуштувати такі страви, як «Хрусткий рибний тако» й «Тушковані булочки з короткими ребрами», а також основні страви — від «Бургера з беконом» до «Нью-Йоркського стейка».

Тераса Social Drink & Food відкрита в теплу пору року, але бар і ресторан на даху також ділять поверх із критим закладом Green Fig. Тут ви можете насолодитися новоамериканською кухнею від сніданку до пізньої ночі, цілий рік.

Glass Ceiling NoMad

Glass Ceiling — це ботанічний бар на даху з краєвидом на Емпайр-Стейт-Білдінг і скляною стелею в мангеттенському районі NoMad, що має божевільну тематику. (Свою назву він отримав завдяки метафорі, що уособлює невидимий бар’єр, який не дозволяє жінкам і представникам меншин піднятися вище певного рівня в ієрархії). 

У коктейльній карті представлені як перевірені, так і фірмові коктейлі, такі як Risk It All (горілка, груша, куркума, імбир, халапеньйо та лимон) і Work of Art (джин, лаванда, лайм і яєчний білок). 

Меню чудово підходить для того, щоб ділитися: грибні «чіз-стейки», чорти на конях (фініки, загорнуті в бекон), сирні та м’ясні нарізки, а також широкий вибір коржів. На вихідних також пропонується пізній сніданок із мімозами, зробленими власноруч.

    Поїхали
    у подорож з нами

    Залиште контакти, щоб ми могли розповісти вам про найближчі подорожі