Logo
Новости туризма Отели ОАЭ

The Lana — перший готель в Дубаї від Dorchester Collection

13 февраля 2024

Новий готель на набережній Марасі-Бей Марина з видом на Бурдж Халіфа вже відкрив свої двері

Довгоочікуваний The Lana від Dorchester Collection вже приймає своїх перших гостей. Спроектований Foster + Partners, готель є втіленням першокласної гостинності та розкішного життя, пропонуючи 225 номерів та люксів та вісім нових концепцій ресторанів, включаючи чотири, створені трьома найвідомішими шеф-кухарями світу.

Складні інтер’єри готелю розроблені та втілені в життя знаменитим паризьким дуетом Жиль і Буассьє, і включають у себе ретельно підібрану колекцію понад 50 художніх творів, створених місцевими та світовими художниками. Крім того, The Lana буде домом для першого у ОАЕ спа-салону Dior, який планується відкрити у квітні 2024 року.

Дизайн під впливом Дубаю

При будівництві 30-поверхового готеля дизайнери з Foster + Partners надихнулись мінливою лінією горизонту Дубаю. Під впливом сучасного мінімалізму та яскравої погоди Дубаю, простір і світло – це визначальні особливості інтер’єру від Жиля і Буассьє. Кожен номер має відкриту терасу та скляні вікна від підлоги до стелі, що забезпечують природне світло і широкі краєвиди.

На території The Lana розташовано вісім ресторанних та міксологічних концепцій, чотири з яких розроблені спільно з відомими шеф-кухарями з Мішленовськими зірками – Жаном Імбером, Мартіном Берасатегі та кондитером, Анджело Муза

Riviera від Жана Імбера – це сучасний середземноморський ресторан, натхненний його спадщиною та подорожами. High Society — лаунж біля басейну, розташований на даху з панорамними видами на центр Дубаю.

Мартін Берасатегі, який зібрав 12 зірок Мішлен, створив Jara, перший ресторан свого роду в Дубаї, який подає баскську кухню, а також Txakolina, сигарний лаунж у стилі спікізі, а Bonbon Café від Анджело Муса з Hôtel Plaza Athénée привіз в ОАЕ смак паризького гламуру

Перший Dior Spa в ОАЕ

З квітня 2024 року гості зможуть насолодитися першим у ОАЕ Dior Spa, розташованим на 29-му поверсі The Lana. Dior Spa The Lana використовуватиме передові технології в процедурах, зокрема Icoone Therapy, Hydrafacial, Dior Micro-Abrasion та світлову терапію маскою Dior Skin Light LED. Крім того, він запропонує три авторські процедури, виключно для The Lana, включаючи Escale at The Lana, Dior Stone Therapy та D-Sculpt.

    Поехали
    в путешествие с нами

    Оставьте контакты и опишите ваши детальные пожелания по организации тура